Розділ Події

Шепетівська громада провела в останню земну дорогу солдата Олександра Ковтонюка

Автор 21 березня 2023, 14:42

Сьогодні, 21 березня, на площі Тараса Шевченка відбулося прощання із солдатом Олександром Андрійовичем Ковтонюком, номер обслуги артилерійського розрахунку артилерійського взводу артилерійської батареї. Про це повідомили на сторінці Шепетівської місько ради.

Олександр Андрійович Ковтонюк загинув 15 березня 2023 року під час ворожого артилерійського обстрілу у ході виконання бойового завдання біля міста Кремінна Сєверодонецького району Луганської області.

Народився Олександр 7 березня 1997 року. Середню освіту здобував спочатку у Навчально-виховному комплексі №3, а згодом у Навчально-виховному комплексі №1. З перших днів навчання та у шкільні роки Олександр був дуже старанним і відповідальним, добре вчився та був відмінником. Його згадують як привітного і справедливого, рішучого і принципового, хто завжди захищав слабших. Юнак брав активну участь в житті школи, займався легкою атлетикою, був головою центру «Спорт та здоров’я» та любив точні науки.

Після закінчення школи Олександр вступив до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

21 вересня 2021 року був призваний на військову службу за контрактом. Після двох місяців навчання зарахований у склад 95 окремої десантної штурмової бригади солдатом номеру обслуги артилерійського розрахунку артилерійського взводу артилерійської батареї.

За час проходження військової служби зарекомендував себе дисциплінованим та відповідальним військовослужбовцем.

Проявляв мудре розуміння сравжніх цінностей та підтримував моральний дух у підрозділі. Мав високе почуття відповідальності й відданості Батьківщині. Усі, хто знав Олександра, назавжди збережуть у пам’яті його щиру посмішку, добрий гумор, відкрите світові і людям серце.

Щирі співчуття близьким і рідним!

Слава Україні!

Героям слава!

 

0
репостів
0
репостів