Неділя, 31 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Плесні актори-аматори збирались на "Театральному вікенді"
Розділ Культура

Вчора, 30 березня, у стінах Філії "Будинок культури с. Плесна" Шепетівського міського будинку культури відбувся "Театральний вікенд" з нагоди Міжнародного дня театру. Про це розповіли на сторінці будинку культури.

Славутський міськрайонний суд визнав 50-річного жителя Славутчини винним у домашньому насильстві і засудив його до 10 діб адміністративного арешту. Про деталі розповіли у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За останні 7 днів на Шепетівщині рятувальникам довелось тричі ліквідовувати займання автомобілів. Займання стались на околицях Шепетівки, у селі Коськів Ленковецької громади та у Славуті.

Славутський міськрайонний суд на Хмельниччині зобов'язав росію виплатити жінці 500 тисяч гривень відшкодування моральних збитків, яких вона зазнала внаслідок війни рф проти України. Про це йдеться в рішенні суду.

На ХАЕС після ремонту увімкнули другий енергоблок, але не на повну потужність
Розділ Бізнес

Один з енергоблоків Хмельницької атомної електростанції відновив роботу після ремонту. Установку запустили на два тижні раніше від запланованої дати, повідомили у прес-службі міністерства енергетики ввечері 30 березня.

У ніч на 31 березня 2024 року російські окупанти атакували 14-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95мс (район пусків Саратовська обл. – рф.),11-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків Приморсько-Ахтарськ – рф, Крим), балістичною ракетою «Іскандер-М» (Крим) та керованою авіаційною ракетою Х-59 (ТОТ Запорізької обл.)

0
репостів
0
репостів