Розділ Події

У Шепетівці відбулось два заходи на підтримку ЗСУ

Автор 31 травня 2022, 16:05

Цими днями в Шепетівці відбулися дві благодійні акції, в яких взяли активну участь працівники будинку культури на чолі з директором Вікторією Талімончук та творчі колективи МБК. Про це повідомили на сторінці закладу культури.

Збройній російській агресії, гостра фаза якої триває вже понад три місяці, протистоїть весь український народ. Ми всі сьогодні стали на захист нашої країни, ми всі - неймовірна 40-мільонна армія. Кожен з нас має свій фронт, де працює для спільної перемоги.

В п’ятницю, 27 травня ввечері у концертному залі Шепетівського міського будинку культури  відбувся танцювальний благодійний захід «З Україною в серці» організований Іриною Руденко та Інною Головач, в якому взяв участь Народний аматорський театр танцю «Віват» (Олена Новомодна).

В суботу на площі ім. Т.Г. Шевченка відбувся благодійний ярмарок, організований добровільним об’єднанням «Жінки на підтримку армії. Шепетівка та район». Патріотичний настрій всім дарували Народний аматорський вокальний ансамбль «Колорит» (кер. Ольга Башинська), солістка Олександра Лукащук, театр танцю «Віват» та ГО «"Cheer Planet" Shepetivka Club» (кер. Олексій Шуляков).

Робимо що можемо для підтримки ЗСУ! Слава нашим захисникам!

0
репостів
0
репостів