У шепетівській бібліотеці для дітей визначали "Лідера читання – 2023"

Автор 26 липня 2023, 15:11

Сьогодні, 26 липня пройшов міський етап VI Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання – 2023", який цьогоріч проходить в рамках відзначення ювілеїв українських письменників: Марка Вовчка, Ольги Кобилянської, Бориса Грінченка. Учасниками стали учні 5 - 9 класів — читачі книгозбірень Шепетівської громади.

За звання переможця змагалося 11 дітей і вони рішуче боролися за перемогу. Неабиякий інтерес виявили конкурсанти до формату «Музична пауза – гра» і «Кіно пауза - гра», всі присутні показали гарні знання літератури, справилися з завданнями, вікторинами та розвагами.

Відповіді журі оцінювало за кількома критеріями, а саме: читацька активність, загальний рівень ерудиції, літературна мова, артистизм і креативність.

До фіналу міського етапу дійшли три учасники: переможцем стала Давидюк Дар’я, друге місце посіли Нарусевич Ганна і Яцюк Марина.

Далі переможця Давидюк Дар’я побореться за звання «Лідер читання області». Змагання пройде в обласній бібліотеці ім.Т. Г. Шевченка і ми бажаємо учасниці натхнення, сил і перемоги!

Шепетівська міська бібліотека для дітей

Останнє редагування 26 липня 2023, 15:16
0
репостів
0
репостів