Юні шепетівчани здобули нагороду на Всеукраїнському конкурсі земельних ділянок

Автор 25 лютого 2023, 18:55

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді нещодавно підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок. Серед переможців конкурсу - колектив Шепетівського міського ЦЕНТУМ, який нагороджено дипломом ІІІ ступеня.

Конкурс проводився з метою розвитку мережі учнівських НДЗД у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, підвищення ефективності та якості дослідної роботи, задоволення потреб учнів у професійному самовизначенні, залученні їх до практичної діяльності.

Навчально-дослідна земельна ділянка Шепетівського міського ЦЕНТУМ має пізнавальне та виховне призначення, а сезонна робота на ділянці відкриває широкі можливості для навчання й виховання здобувачів освіти і сприяє застосуванню отриманих знань, втілення практичних рішень протягом усього навчального року.

Вихованці гуртків закладу під керівництвом педагогів активно брали участь у науково-дослідній роботі, розробляли схеми дослідів, проводили фенологічні спостереження за сільськогосподарськими і декоративними культурами, оформляли щоденники дослідницької роботи. результат – перемога в конкурсі та здобуті знання й навички екологічної роботи.

Шепетівський ЦЕНТУМ

0
репостів
0
репостів