У дитячій бібліотеці визначали лідера читання Шепетівки

Автор 28 липня 2022, 01:13

27 липня в Шепетівській міській бібліотеці для дітей зібралися читачі книгозбірні, учні 5-9-х класів, щоб визначити лідера читання Шепетівки. Всеукраїнський конкурс “Лідер читання-2022”, оголошений Національною бібліотекою України для дітей, цьогоріч проходить в рамках відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди.

Основною метою конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу дітей України, підвищення ролі книги серед дітей, заохочення дітей та підлітків до систематичного читання, популяризація та підтримка дитячого читання, стимулювання юних до змістовного дозвілля тощо.

Всі присутні показали гарні знання літератури, культуру мовлення, проявили інтелект,креативність та комунікацію. Для дванадцяти юних шепетівчан, окрім конкурсних завдань та вікторин, працівники бібліотеки підготували розваги, пригощали солодощами.

Кращою з кращих стала учениця НВК №3 Поліщук Софія. Переможця отримала звання "Лідер читання - 2022" і подарунок. Ми пишаємося нашою юною читачкою і бажаємо їй нових перемог!

Шепетівська міська бібліотека для дітей

Останнє редагування 28 липня 2022, 10:49
0
репостів
0
репостів