Розділ Культура

«Ой роде наш красний!»

Автор 15 травня 2014, 22:49
Саме так називалося фольклорне свято, присвячене Дню матері та Міжнародному Дню сім’ї, яке відбулося 15 травня цього року в міському будинку культури. Організаторами заходу виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту, який координує виконання в місті державних програм, спрямованих на підтримку інституту сім’ї, та відділ культури. Святкова програма підготовлена працівниками міського будинку культури (директор Талімончук В.І.)
Як в українському віночку квіти, на святі переплелися яскраво, органічно і натхненно пісні та вірші про родину і Батьківщину, народні та сучасні танці, виступи сивочолих артистів козацького хору та презентації сімейної справи сім’ями: Томашуків , які вишивають чудові рушники; Піддубних, які звеселили публіку жартівливим фольклорним виступом з використанням стародавніх музичних інструментів та предметів побуту; Шкабар, які полюбляють малювати; Равкісів, які почастували присутніх смачними варениками; Шемчуків, які продемонстрували вміння гри на скрипці. Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Стасюк Н.В. привітала їх і вручила подарунки.

Приязно зустрів зал 6 прийомних сімей нашого міста, які подарували тепло сімейного вогнища дітям – сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування. Їх з святом привітала начальник служби в справах дітей Купрацевич К.В.

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів