Розділ Культура

На Шепетівщині відкрили фотовиставку, яка нагадує про головне

Автор 23 лютого 2024, 17:07

Фотовиставка «Цінувати життя», яка окрім художнього, має ще й актуальне суспільне звучання, відкрилася сьогодні у холі адмінбудівлі виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Про це повідомили у відділі з організаційних питань НМР.

До другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну виконавчий комітет організував фотовиставку під назвою «Цінувати життя». Ідею радо підтримала місцева фотографиня Юлія Панасюк, яка й надала серію фото, героями яких є захисники з Нетішина, що бережуть наш спокій та їх стійкі родини (за згодою сімей).

Символічно, світлини розмістили на маскувальній сітці, що була сплетена турботливими руками нетішинок з підрозділу ГО «Жіночий батальйон». До 28 лютого усі бажаючі зможуть побачити на власні очі неймовірні фотографії та зазирнути в очі тих, хто надихає, тих, хто нагадує про головне:

«Цінувати життя. Сьогодні. Завтра. Завжди».

Також біля експозиції розміщені військові трофеї з фронту, які міському голові та виконавчому комітету передали наші військовослужбовці – це тубус від Джавеліна, розмальовані в патріотичному стилі гільзи.

В Україні триває війна, та як би окупант не хотів понівечити нашу країну і наші життя, але нас не зламати. Закохані створюють сім’ї, народжують дітей і життя продовжується…

Віримо, що наші діти будуть жити у мирній, щасливій та сильній країні. Дякуємо нашим захисникам за можливість жити, працювати та допомагати! Разом до Перемоги!

0
репостів
0
репостів