Розділ Культура

У Шепетівці вперше виступив із сольним концертом співак YAKTAK

Автор 10 червня 2023, 20:15

Вчора, 9 червня у Шепетівці пройшов перший сольний концерт молодого українського співака YAKTAK, який зібрав повну залу міського будинку культури. Молодий артист увірвався в тренди YouTube, а його пісня "Погляд" вже не перший тиждень посідає 1 місце у "Топ пісень України" в Apple Music.

YAKTAK, справжнє ім'я - Ярослав Карпук - юний український співак, який народився у селищі Стара Вижівка, що на Волині. Ярослав займається музикою з чотирьох років. Він переможець численних музичних конкурсів різного рівня.

Хлопець став відомим на всю країну, коли 2019 року взяв участь у вокальному шоу "Голос. Діти" і вийшов до суперфіналу, посівши друге місце. А 2021-го здобув гран-прі фестивалю "Чорноморські ігри" у Скадовську. Від літа 2021 року почав створювати власні пісні, слова і музику до яких пише сам.

Свій сольний музичний проєкт створив у лютому 2022 року, але за цей короткий час встиг випустити 5 дуетних композицій, які станом на сьогодні перевищили 25 мільйонів переглядів. YAKTAK заспівав у дуеті з Jerry Heil, MamaRika, SOBOL, Golubenko. А 6 квітня, YAKTAK презентував нову роботу спільно зі співачкою KOLA. 

Першу третину концерту у Шепетівці всі присутні сиділи на своїх місцях, але коли YAKTAK запросив усіх до сцени, то натовп прихильників створив своєрідну фан-зону та гучно співав разом з виконавцем.

Декому пощастило навіть опинитись на сцені із улюбленим артистом. Для однієї закоханої пари співак особисто проспівав свою пісню, коли вони танцювали на сцені.

Своїми концертами Ярослав хоче не тільки потішити фанатів, але і зібрати 270 тисяч гривень на тачку для ЗСУ, тож пізніше він розіграв символічну червону укулеле на аукціоні. Початкова ставка становила 500 гривень, але шепетівчани швидко збільшили суму до 12 500 гривень.

Фотозвіт із концерту

Останнє редагування 10 червня 2023, 20:30

Відео

0
репостів
0
репостів