Середа, 20 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Днями філія «Шепетівське лісове господарство» ДП "Ліси України" отримали подяку від військових з 88 батальйону територіальної оборони. Там служить 5 лісівників з цього лісництва. Зараз хлопці тримають оборону в Запорізькій області.

"Компенсація від держави", "фінансова допомога від міжнародної організації", "соціальні виплати", – гачок, на який шахраї продовжують ловити довірливих громадян. За останні кілька днів мешканці Шепетівщини сумарно втратили 40 тис грн.

Шепетівка приймає обласний тур фестивалю-огляду «Шевченко 4.5.0»
Розділ Культура

20 березня на базі Шепетівського міського будинку культури проходить ІІ тур (відбірковий) фестивалю-огляду «Шевченко 4.5.0», присвячений 210 річниці з дня народження великого письменника, художника України Тараса Григоровича Шевченка, в якому беруть участь творчі колективи з Шепетівської, Нетішинської, Полонської, Білогірcької, Ізяславсьої, Славутсьої, Улашанівсьої, Сахновецької, Крупецької, Михайлюцької, Ленковецької та Судилківської громад.

Військовослужбовець одного з батальйонів окремої механізованої бригади нещодавно був нагороджений відзнакою Міністерства оборони України - медаллю «Золотий тризуб» від Міністра оборони України Рустема Умєрова та Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Олександра Сирського. Сержант Люлюк родом з села Топори, що на Шепетівщині.

0
репостів
0
репостів