Розділ Культура

Шепетівка приймає обласний тур фестивалю-огляду «Шевченко 4.5.0»

Автор 20 березня 2024, 12:32

20 березня на базі Шепетівського міського будинку культури проходить ІІ тур (відбірковий) фестивалю-огляду «Шевченко 4.5.0», присвячений 210 річниці з дня народження великого письменника, художника України Тараса Григоровича Шевченка, в якому беруть участь творчі колективи з Шепетівської, Нетішинської, Полонської, Білогірcької, Ізяславсьої, Славутсьої, Улашанівсьої, Сахновецької, Крупецької, Михайлюцької, Ленковецької та Судилківської громад.

Заступник міського голови Галина Безкоровайна привітала конкурсантів та побажала усім успішного виступу. Зауважила, що шануючи пророче слово Великого Кобзаря ми виконуємо його заповіт і демонструємо єдність у нашій боротьбі.

Шепетівська громада презентує на огляд 5 конкурсних номерів. Участь беруть колективи Шепетівського міського будинку культури та його філій, мистецької школи «Шепетівська дитяча музична школа», загальноосвітніх шкіл міста та Шепетівський муніципальний естрадно- духовий оркестр.

У програмі фестивалю-огляду представлені різні номінації: вокальне мистецтво, художнє читання, театральне, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, вокально-хорове мистецтво, інструментальне та хореографічне мистецтво тощо.

Фестиваль огляд організовано Департаментом інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації спільно з Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва, за підтримки Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької обласної ради.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів