Розділ Суспільство

Військовослужбовець з Шепетівщини отримав медаль «Золотий тризуб» з рук Головнокомандувача ЗСУ

Автор 20 березня 2024, 12:05

Військовослужбовець одного з батальйонів окремої механізованої бригади нещодавно був нагороджений відзнакою Міністерства оборони України - медаллю «Золотий тризуб» від Міністра оборони України Рустема Умєрова та Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Олександра Сирського. Сержант Люлюк родом з села Топори, що на Шепетівщині.

Під час відбиття повномасштабної збройної агресії він проявив себе як стійкий, рішучій та відповідальний військовослужбовець здатний приймати правильні рішення в екстремальних ситуаціях.

431525999 736864418593502 366265726385783985 n

Олександр з 2022 року проходить військову службу у складі окремого штурмового батальйону окремої механізованої бригади і брав безпосередню участь у бойових діях, захищаючи Україну від російських агресорів на територіях Запорізької та Донецької областей.

Під керівництвом сержанта Олександра Люлюка, підрозділ в якому він проходить службу за весь період перебування в районі бойових дій виявив та знищив безліч різноманітних цілей. Так, на Авдіївському напрямку, під час масованого обстрілу противником наших позицій, за розвідувальною інформацією було виявлено ворожі укриття і завдяки вмілим діям та майстерності сержанта було знищено два ПТУРи та СПГ.

У іншому бойовому епізоді противник вів наступальні дії в напрямку позицій ЗСУ. Штурмові дії ворог проводив за вогневої підтримки бронетехніки. Виявивши ціль, сержант Олександр Люлюк спрямував дрон-камікадзе на ворожий танк та майстерно його знищив.

Цього ж дня за підтримки побратимів та завдяки злагодженим діям команди, під керівництвом Олександра було знищено велику групу піхоти противника.

Дякуємо за захист країни та чекаємо вдома з Перемогою!

Хмельницька ОВА

Останнє редагування 20 березня 2024, 12:10
0
репостів
0
репостів