Правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків до виправної колонії

Автор 02 грудня 2015, 12:25
Під час обшуку у чоловіка, який перевозив наркотики до колонії, вилучили близько 350 грам марихуани та майже 3 тисячі гривень. Про це повідомило друге територіальне управління ДПН Національної поліції України.
Нещодавно працівники другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України в ході проведення оперативно-розшукових заходів отримали інформацію щодо можливого переміщення наркотиків на територію Шепетівської виправної колонії.

Під час відпрацювання інформації правоохоронці затримали 28-річного жителя Шепетівки, який намагався передати засудженим місцевої виправної колонії близько 350 грам марихуани та майже 3 тисячі гривень. Чоловік доставляв на територію колонії будівельні матеріали і таким чином вирішив підзаробити. Під час проходження одного із КПП його і затримали. Пакети з наркотичним зіллям та грішми були сховані у зловмисника під одягом.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років позбавлення волі. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи і слідчі дії щодо встановлення злочинних зв’язків та усіх епізодів протизаконної діяльності фігуранта провадження.
0
репостів
0
репостів