На Хмельниччині вночі було чутно вибухи - працювали сили ППО

Автор 18 березня 2023, 11:31

Близько 21.00 17 березня 2023 року російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed- 136/131». Атака здійснювалась з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області рф. Літали вони й над Шепетівщиною.

Силами та засобами повітряних командувань «Центр», «Схід» та «Захід» Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 11 ударних БпЛА в центральних, західних та східних областях відповідно.

2023 03 18 11.39.15

“Сьогодні вночі рашисти завдали ударів дронами по нашій країні. Влучань на території Хмельницької області не було. Звуки, які могли чути наші жителі – це робота ППО” — йдеться в ранковій інформації ОВА.

На Дніпропетровщині два БПЛА влучили в об`єкт критичної інфраструктури, є серйозні руйнування, обійшлося без постраждалих. Ще три безпілотники розірвалися в Яворівському районі Львівської області. Про це повідомив глава ОВА Максим Козицький.

За попередньою інформацією, Львівщину атакували шість іранських дронів. Три безпілотники збили сили ППО повітряного командування "Захід". "Ще три безпілотники влучили по нежитлових приміщеннях у Яворівському районі. Приміщення пошкоджені. Найважливіше – постраждалих немає", – повідомив глава ОВА.

0
репостів
0
репостів