Розділ Бізнес

У ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» 10 днів на повернення майна громаді міста

Автор 25 вересня 2019, 15:48

10 вересня 2019 року, завершився судовий розгляд справи по примусовій передачі майна теплових мереж у комунальну власність Шепетівки, проте відповідно до судової процедури, судовій гілці влади було дано  5 днів для написання повної версії рішення та 10 днів для надсилання рішення суду до першої інстанції, тобто з Рівного до Хмельницького. У Хмельницькому суддя, який вів цю справу по першій інстанції, мав виписати судовий наказ, аби виконавча служба  приступила до процедури повернення майна.

23 вересня на виконання рішення господарського суду Хмельницької області від 20 травня 2019 року та постанови Північно-західного апеляційного суду від 10 вересня 2019 року, на підставі статті 327 Господарського процесуального кодексу України було виписано наказ про примусове виконання рішення та постанови.

Оскільки примусове виконання рішень суду покладено на органи державної виконавчої служби, Шепетівська міська рада після отримання наказу подала до Шепетівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області заяву про відкриття виконавчого провадження про примусове виконання рішення та постанови суду.

Відповідно до Закону України «Про виконавчі провадження» встановлено, що боржник (ТОВ «Шепетівка Енергоінвест») зобов’язаний виконати рішення протягом 10 робочих днів.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів