Отримала вирок водійка, яка збила автомобілем літню жінку на електровелосипеді

Автор 23 квітня 2024, 17:51

На Шепетівщині суд виніс вирок винуватці ДТП, у якій важко травмувалась 57-річна жінка. 4 роки ув'язнення з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 2 роки — таке покарання призначив суд 49-річній водійці, звільнивши її від відбування основного терміну з дворічним іспитовим строком.

Нагадаємо, автопригода сталась у жовтні минулого року у місті Славута, на перехресті вулиць В'ячеслава Чорновола та Богдана Хмельницького.

Водійка автомобіля «Skoda Fabia» порушила правила дорожнього руху та скоїла наїзд на електровелосипед.

В результаті ДТП 58-річна жінка, яка керувала двоколісним транспортом, отримала численні тілесні ушкодження і була госпіталізована до місцевої лікарні у важкому стані. Експерти оцінили ступінь отриманих тілесних ушкоджень потерпілої як важкий.

За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.

Винуватці ДТП оголосили підозру та спрямували обвинувальний акт до суду.

Наразі Славутський районний суд визнав водійку винною та призначив їй покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.

Також суд звільнив обвинувачену від реального ув'язнення із випробуванням 2 роки іспитового строку.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів