Розділ Бізнес

Шепетівський водоканал прогнозує підвищення тарифів

Автор Адміністрація ШКПВКГ 08 лютого 2017, 20:02
25 січня 2017 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг провела у м. Києві відкрите засідання, на якому були встановлені нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для 54 міст України. Середній рівень підвищення тарифів складає 37 %.

Основними чинниками росту тарифів є:  зростання розміру мінімального рівня оплати праці, збільшення вартості енергоносіїв та паливно-мастильних матеріалів, підвищення ставок податків і зборів, ріст цін на запасні частини та матеріали.

Щодо встановлення підвищених тарифів у м.Шепетівка, то розгляд даного питання, Нацкомісією буде розглянуто у лютому 2017 року, орієнтовна дата введення нового тарифу — березень 2017 року.

Тому для запобігання необґрунтованої переплати споживачами, пов'язаної із  збільшенням тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, Шепетівське КПВКГ наголошує про необхідність фіксації фактичних показників лічильників води та вчасної оплати у лютому місяці, для коректного нарахування вартості послуг в умовах зміни тарифів.
0
репостів
0
репостів