Медсестер шепетівської лікарні вітали з професійним святом

Автор 10 травня 2024, 14:48
Медсестер шепетівської лікарні вітали з професійним святом Фото Шепетівської міської ради

В Україні, щорічно 12 травня відзначають Міжнародний день медичної сестри. Напередодні, 10 травня, в актовій залі КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» приймали вітання з професійним святом медичні сестри, ті люди, які за покликом душі і щирого серця обрали своєю професію служіння людям, самовіддані, милосердні професіонали.

Історія свята символічна для України, адже зараз під час війни українські медсестри виконують неймовірно важливу роботу. У зоні бойових дій вони рятують життя наших військових, а в інших містах нашої країни, забезпечують гідний рівень медичної допомоги.

Всесвітній день медичної сестри заснований Міжнародною радою медсестер у 1971 році, в день народження Флоренс Найтингейл – першої англійської сестри милосердя, і в Україні з 1997 року щорічно відзначається 12 травня.

Усіх медичних сестер нашого закладу урочисто привітали гості заходу заступник міського голови Галина БЕЗКОРОВАЙНА, заступник керівника «Епіцентр Агро» Лариса ТРАЧУК, які вручили грамоти медичним сестрам та цінні подарунки.

З вітальним словом до медичних сестер звернулася директор КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Валентина САВЧУК, яка висловила слова подяки медичним сестрам та вручила грамоти відповідно до Наказу КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня».

Від Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної військової адміністрації за багаторічну працю, чуйність та милосердя, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у надання медичної допомоги населенню області, активну громадську позицію та з нагоди святкування Всесвітнього дня медичних сестер нагороджено сестру медичну старшу педіатричного відділення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Тетяну ПОСТРИБАЙЛО та сестру медичну старшу консультативно-діагностичної поліклініки КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Наталію ОКОРСЬКУ.

0
репостів
0
репостів