Розділ Бізнес

На Хмельниччині введено 6 черг графіка аварійних відключень

Автор 26 жовтня 2022, 10:58

Згідно з вказівкою НЕК «Укренерго» в межах Хмельницької області знову запроваджено графіки обмеження електричної енергії та потужності, введено 6 черг графіка аварійних відключень. Про це повідомили у АТ “Хмельницькобленерго”.

Без запровадження цих графіків не можливо стабілізувати роботу об’єднаної енергосистеми України. Будь ласка, наберіться терпіння.

Орієнтовний час перезаживлення споживачів 2-3 години після вимкнення. Пам’ятайте про потребу максимально економити електричну енергію. Використовуйте її раціонально та свідомо!

Нагадаємо, для отримання сповіщення про відключення та очікуваний час відновлення розподілу електроенергії – зафіксуйте обраний канал комунікації (номер телефону, електронну поштову скриньку) в розділі «Комунікації» Особистого кабінету споживача енергоресурсів https://ienergo.com.ua/. Функція доступна для побутових та непобутових споживачів.

Ми обов’язково подолаємо ці труднощі, адже українці – є взірцем мужності та витривалості. Тримаймо стрій та віримо у ЗСУ!

Наразі у вільному доступі відсутня інформація про відключення. В обленерго посилаються на обмеження згідно з рішенням НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 березня 2022 року № 349».

Останнє редагування 26 жовтня 2022, 11:15
0
репостів
0
репостів