П'ятниця, 23 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

Ґанок Крупецького ліцею, що у Шепетівському районі, нагадує про ворожий напад у жовтні минулого року. Тоді навчальний заклад зазнав найбільших пошкоджень у громаді. Вибухова хвиля вибила понад сто вікон, чотири десятки дверей, уразила дах. Пошкодила новий шкільний автобус, придбаний за державні та кошти громади.

Слідчі оголосили підозру 48-річному жителю Славутської громади, що користувався підробленим посвідченням водія. Правоохоронці виявили порушника на початку цього місяця в ході патрулювання міста Славута.

На Шепетівщині відкрили фотовиставку, яка нагадує про головне
Розділ Культура

Фотовиставка «Цінувати життя», яка окрім художнього, має ще й актуальне суспільне звучання, відкрилася сьогодні у холі адмінбудівлі виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Про це повідомили у відділі з організаційних питань НМР.

На Шепетівщині перед судом постане зловмисник, який вимагав 50 000 гривень «боргу». Погрозами фізичної розправи та побиттям фігурант змушував матір та доньку віддати йому кошти. Тепер за скоєне йому загрожує до 12-ти років в’язниці. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Картина Михайла Сорокіна “Вечір у рідній Шепетівці”
Розділ Культура

У Шепетівському міському будинку культури постійно діє благодійна виставка картин місцевих художників. Кожен бажаючий може придбати живопис, а кошти йдуть на підтримку наших Захисників. Про це розповіли на сторінці закладу культури.

На Шепетівщині прощались з оператором взводу протитанкових ракетних комплексів Павлюком Олександром
Розділ Події

Сьогодні 23 лютого, Крупецька громада Шепетівського району попрощалися із 39-річним захисником України Павлюком Олександром Андрійовичем, який загинув, бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше - власне життя.

З метою виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування та проведення обстеження умов проживання сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах службою у справах дітей спільно з інспектором СЮП Шепетівського РУП 21 лютого 2024 року проведено профілактичний рейд “Сім’я” на території Шепетівської ТГ.

Звіт про виконання Шепетівського районного бюджету за 2023 рік: які основні цифри ми дізнались
Розділ Бізнес

20 лютого 2024 року було прийнято розпорядження начальника районної військової адміністрації «Про затвердження звіту про виконання Шепетівського районного бюджету за 2023 рік». Т.в.о. начальника відділу фінансів, економіки та забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Шепетівської РДА Оксана Вальчишена навела основні цифри з цього звіту.

Поліцейські вкотре застерігають від шахрайств під виглядом розіграшу призів та надання фінансової допомоги. Зловмисники у соціальних мережах пропонують взяти участь у розіграшах значної суми грошей або обіцяють виплати постраждалим. Далі під різними приводами виманюють кошти, після чого зникають зі зв’язку.

У Шепетівці поліцейські розшукали та затримали зловмисника, який пограбував місцевого жителя. Грабіжник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі він перебуває під вартою, за скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

0
репостів
0
репостів