На Шепетівщині судитимуть зловмисника, який вимагав 50 000 гривень «боргу» у матері та дочки

Автор 23 лютого 2024, 17:04

На Шепетівщині перед судом постане зловмисник, який вимагав 50 000 гривень «боргу». Погрозами фізичної розправи та побиттям фігурант змушував матір та доньку віддати йому кошти. Тепер за скоєне йому загрожує до 12-ти років в’язниці. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Як встановили поліцейські, фігурант вимагав гроші з двох мешканок Шепетівського району. З початку він погрожував фізичною розправою, вимагаючи повернути йому 50 000 гривень вигаданого боргу. Потім перейшов до більш рішучих дій. На одній із зустрічей з потерпілою зловмисник її побив. Також погрожував, що якщо жінка не сплатить цю суму, розголосить конфіденційну інформацію про її доньку. Потерпіла звернулася за допомогою до поліції.

30 листопада минулого року оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області, слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за силової підтримки бійців поліції особливого призначення та процесуального керівництва прокуратури повідомили підозру 42-річному вимагачеві.

Наразі обвинувальний акт за ч. 4 ст. 189 (вимагання) та ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України вже скеровано до суду. За скоєне чоловікові загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

0
репостів
0
репостів