Розділ Події

На Шепетівщині прощались з оператором взводу протитанкових ракетних комплексів Павлюком Олександром

Автор 23 лютого 2024, 15:48

Сьогодні 23 лютого, Крупецька громада Шепетівського району попрощалися із 39-річним захисником України Павлюком Олександром Андрійовичем, який загинув, бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше - власне життя.

Оператор взводу протитанкових ракетних комплексів, солдат Павлюк Олександр Андрійович загинув 17.02.2024 року під час ведення бойових дій у н.п. Білогорівка Луганської області. І сьогодні в останню земну дорогу наша громада у невимовному горі проводжала свого Героя.

В останню дорогу проводжали всім селом. На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли родичі, друзі, знайомі, військовослужбовці, представники сільської ради, односельці та просто небайдужі жителі громади, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни.

Поховали Олександра на кладовищі у рідному селі Гута.

Пам’ять про Олександра назавжди залишиться в наших серцях. Щиро співчуваємо рідним та близьким Героя, який віддав своє життя за Україну.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

0
репостів
0
репостів