Розділ Суспільство

У Шепетівці відбулася розширена зустріч посадовців з головами ОСББ

Автор 05 лютого 2021, 21:42

Сьогодні міський голова Віталій Бузиль зустрівся з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, які знаходяться на території міста Шепетівка. Діалог відбувся за участі заступника міського голови Віталія Янушевського, начальника управління житлово-комунального господарства Юрія Ґудзика, керівників комунальних підприємств міста.

Під час зустрічі було обговорено питання обслуговування та капітального ремонту ліфтів, облаштування прибудинкових територій, оформлення земельних ділянок під прибудинковими територіями, взаємодію ОСББ та комунальних служб міста тощо.

Міський голова зауважив, що створення ОСББ є найбільш дієвим способом покращення якості комунальних послуг. Віталій Володимирович під час зустрічі розповів про перспективи ремонту міських доріг, встановлення у місті нового сучасного освітлення, залучення нових інвестицій тощо.

Реклама: Шукаєш ремонт смартфонів Huawei у Харкові https://service88.com.ua/services/remont-telefonov-huawei-v-kharkove/ ? Вам допоможе сервісний центр "SERVICE-88". Ми займаємося ремонтом з 2003 року і виробляємо ремонт техніки будь-якої складності. Починаючи від заміни динаміка або роз'єму до заміни процесора, мікросхеми пам'яті, відновлення Вашого апарату після інших СЦ або самостійного ремонту.

Враховуючи високу зацікавленість представників ОСББ у обговоренні, можна зробити висновок, що зустрічі такого формату є актуальними та потрібними для вдосконалення діяльності як об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, так і житлового господарства міста загалом.

Останнє редагування 06 лютого 2021, 02:08

Відео

0
репостів
0
репостів