Розділ Суспільство

У сімей Шепетівщини, які опинились у складних життєвих обставинах провели перевірки

Автор 24 липня 2020, 14:10

З метою попередження дітей та їх батьків про потенційні небезпеки під час літніх розваг, соціальної підтримки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, перевірки соціально - побутових умов проживання дітей та підлітків 22 липня 2020 року начальником відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді – Андрієм Цідиком, головним спеціалістом служби у справах дітей райдержадміністрації – Оксаною Федорчук та інспектором СЮП Шепетівського ВП Віталіною Ліпською був здійснений виїзд в села Городнявка, Дубіївка, Заморочення, Червоний Цвіт та Климентовичі.

Обстежено умови проживання 12 сімей, в яких виховується 25 дітей, здійснено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини, використання державної соціальної допомоги багатодітними сім'ями. Надано консультацію 2 сім'ям щодо працевлаштування, проведено індивідуальну інформаційну бесіду з 1 особою, яка має намір працевлаштовуватись за кордон,

За результатами перевірок складено акти обстеження умов проживання дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо безпечного поводження дітей на водоймах. Одну сім'ю попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів