Розділ Суспільство

У Шепетівці вітали шепетівчанку з 90-річним ювілеєм

Автор 07 жовтня 2019, 17:41

Сьогодні заступник міського голови Наталія Стасюк, начальник організаційного відділу Людмила Кішик, голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко відвідали  жительку Шепетівки — Яковлеву Віру Павлівну і привітали її з 90-річним ювілеєм.

Вітаючи Віру Павлівну з поважним Днем народження, посадовці побажали їй міцного здоров’я, бадьорості, благополуччя та довгих і щасливих років життя у колі сім’ї.

Народилася ювілярка в с.М’якоти Ізяславського району Хмельницької області та все своє життя прожила у Шепетівці.

Іменинниця розповіла про своє нелегке життя та родину. Вона прожила роки Другої світової війни, є учасником бойових дій, 23 роки працювала на будівництві.

Віра Павліна має сина та трьох онуків, правнуків. Після смерті чоловіка живе сама, адже син присвятив своє життя військовій службі і з своєю сім’єю проживає за кордоном в Росії.

Ювілярка охоче спілкувалася з гостями та побажала головного – миру та добра. А на запитання Наталії Стасюк в чому секрет її довголіття, Віра Павліна відповіла, що живе із піснею у серці та позитивом і ще дуже хоче пожити — побачити коли завершиться війна в Україні.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів