Розділ Суспільство

День Святого Валентина студентам-медикам запам'ятається надовго

Автор 18 лютого 2019, 17:07

Яскравим цьогоріч видався День Закоханих у Шепетівському медичному училищі. Культпрацівники Шепетівського будинку культури разом із колегами із ШМУ провели інтелектуально-розважальне шоу "Хто зверху?". Але найбільше глядачам запам'яталось не це.

Колишній студент учи­ли­ща Дмит­ро зіз­нався у ко­хан­ні сво­їй дів­чи­ні Ва­лен­ти­ні, яка ще навчається. Хло­пець зранку перед заняттями об­лашту­вав у вес­ти­бю­лі зак­ла­ду сер­це зі сві­чок, а зсе­ре­ди­ни всте­лив все пе­люс­тка­ми тро­янд. Зранку, як зазвичай, його ко­ха­на поспішала на пари, але по­се­ред при­мі­щен­ня її чекав сюрприз -  сто­ячи на од­но­му ко­лі­ні Дмит­ро запропонував Ва­лен­ти­ні вийти за нього заміж. Звіс­но дів­чи­на від­по­ві­ла «так». А так як Дмитро залучив багато людей до освідчення, які тримали до кінця все в таємниці, то це заповітне слово чекав не лише Дмитро.

Ну а вже надвечір команди дівчат та хлопців змагалися на шоу "Хто зверху?". Вечір вели ведучі - Шульц Іра та Брилюк Василь. У роллі судді - викладачі ШМУ Мінчук Ірина Василівна та Васьковський Віталій В'ячеславович.

На початку шоу Суддя зазначила, що хто б з команд не переміг - переможе кохання. І вранішня романтична подія це лишній раз доводить.

За матеріалами Шепетівського будинку культури

Останнє редагування 18 лютого 2019, 21:58
0
репостів
0
репостів