Розділ Суспільство

Рятувальники на Шепетівщині провели профілактичні заходи у лісах

Автор 20 травня 2018, 15:56

19 травня співробітники ДСНС завітали до найбільш відвідуваних та улюблених місць громадян, а саме до лісових масивів поблизу м. Шепетівка. Під час заходу було перевірено наявність мінералізованих смуг та шлагбаумів на в`їзді до лісосмуг, а також найбільш вірогідні місця відпочинку людей.

Громадянам, які перебували в лісі, рятувальники нагадали правила поведінки у лісах, а також довели послідовність дій у разі виявлення підозрілих предметів. Також відпочиваючим були вручені листівки з правилами поведінки під час відпочинку та інструкції алгоритму дій при виявленні пожеж в лісах. 

20 травня співробітники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області здійснили патрулювання найпопулярнішими серед жителів району місцями відпочинку в Грицівському лісництві.

Фахівці Служби порятунку «101» нагадали відпочивальникам елементарні правила поведінки в лісах, яких слід дотримуватися, аби не допустити загорянь. Вогнеборці зауважили, що лише свідоме ставлення громадян до питань пожежної безпеки дозволить попередити лихо та зберегти цілісність екосистеми. Крім того, під час рейдів громадянам також роз’яснили, як діяти у разі виявлення бойових снарядів та провели інструктажі з правил безпеки в разі виникнення пожеж.

Кожному, з ким довелося поспілкуватись, працівники ДСНС вручили пам’ятки та листівки протипожежного змісту. 

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів