Розділ Суспільство

Три проекти із Шепетівщини претендують на фінансування за рахунок коштів ДФРР

Автор 22 лютого 2018, 13:30

20 лютого відбулося чергове засідання комісії облдержадміністрації з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році. Головував на засіданні заступник голови облдержадміністрації Олег Гуменний.

Розпочинаючи засідання, посадовець нагадав, що на попередньому засіданні комісії, що відбулося 13 лютого, членами комісії було уточнено перелік перехідних проектів, які фінансуватимуться у 2018 році за рахунок коштів Фонду по результатах використання цих коштів за 2017 рік. До уточненого переліку увійшло 22 проекти на суму 101,5 млн. гривень.

“На даний час членами регіональної комісії було здійснено індивідуальне оцінювання всіх інших проектів, які надійшли на розгляд облдержадміністрації та були зареєстровані на онлайн-платформі Мінрегіону України. Всього подано проектів 107, з яких підлягало оцінювання 103 проектів, 4 проекти оцінці не підлягали у зв’язку з невідповідністю вимогам наказу Мін регіону України від 19.05.2017 року № 123,” – поінформував Олег Вікторович.

Начальник управлінням регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації Олексій Дьома представив членам комісії загальний рейтинговий список проектів з відповідною середньою рейтинговою оцінкою.

Як повідомив Олексій Миколайович, оцінювались 103 проекти, найвищий набраний бал проекту – 73,46, найнижчий – 21,42. Всього для області передбачено 236,008 млн.грн. Залишок коштів для розподілу на всі інші проекти становить 133,1 млн.грн.

До загального рейтингового списку увійшли проекти Шепетівського району, а саме:

  • “Капітальний ремонт будівлі Судилківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня по вул. Шкільна, 1а у с. Судилків Шепетівського району Хмельницької області” в рамках реалізації концепції “Нова українська школа”;
  • Шепетівська центральна районна лікарня по вул.В.Котика, 85, м. Шепетівка – реконструкція приміщень хірургічного відділення;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів у с.Корчик Шепетівського району – будівництво.

Наступним кроком буде презентація та захист попередньо обраних проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році, у Міністерстві регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства України. Саме Мінрегіон сформує остаточний перелік проектів, які отримають фінансування у 2018 році.

За матерiалами сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації

Відео

0
репостів
0
репостів