Розділ Суспільство

ХХІ сесія міської ради тривала два дні

Автор 30 березня 2017, 19:37
Сьогодні завершилося  засідання ХХІ сесії Шепетівської міської ради міської ради VІІ скликання, яке розпочалося 23 березня 2017 року. На порядок денний було винесено понад 50 питань.

В перший сесійний день  депутати розглянули 33 з них.  Після оголошеної міським головою другої перерви народні обранці проголосували за продовження засідання ХХІ сесії міської ради VII скликання 30 березня 2017 року о 10:00 год.

За підсумками двох сесійних днів  було прийнято програму соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік, затверджено програму зміцнення матеріально-технічної бази закладу охорони здоров’я Шепетівської центральної районної лікарні та покращення надання медичної допомоги населенню на 2017-2018 роки. Було проголосовано за надання фінансової підтримки хворим нефрологічного профілю міста Шепетівки для амбулаторного лікування на базі КЗ «Шепетівський Центр первинної медико санітарної допомоги».

Депутати підтримали проект рішення про внесеня змін до бюджету міста на 2017 рік та затвердили штатний розпис Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи.  За яким зараз вводяться в  штат необхідні працівники, а ще декілька після введення басейну в експлуатацію.

Також, затвердили положення про «Шепетівський територіальний центр соціального обслуговування», тим самим розширили коло осіб, яким надаються послуги та розглянули ряд земельних питань.
Інформаційний відділ Шепетівської міської ради
0
репостів
0
репостів