Розділ Суспільство

На Шепетівщині матері воїна вручили його посмертний орден

Автор 02 листопада 2023, 20:38

19 січня 2023 року стало трагічним днем для Білогірської громади. В той прохолодний січневий день в боях на Донеччині загинув земляк  Лисак Ігор Анатолійович, який мужньо й до останнього боронив нашу країну від російського загарбника.

Говорять, що час гоїть рани, проте, і він не має впливу на біль, який відчувають матері втрачаючи своїх синів. Не стихали сльози матері загиблого Героя Лисак Антоніни під час візиту голови Шепетівської РДА Глушакова Олексія, заступника начальника Шепетівського РТЦК та СП Гарбарця Віталія, начальника 4 відділення РТЦК та СП Новосядлого Ігоря та Білогірського селищного голови Василя Мельника, які завітали до батьківського дому бійця з почесною місією.

"За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку", - відповідно до Указу Президента України №436/2023, Лисака Ігоря Анатолійовича було нагороджено (посмертно) орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Сьогодні державна нагорода була передана матері захисника.

Вічна пам'ять! Герої не вмирають, поки пам'ять про них жива!

Білогірська громада

0
репостів
0
репостів