Розділ Суспільство

Виконком: зміни розкладу автобусів, тарифи на тепло, вартість харчування та пільговий проїзд для учнів

Автор 20 жовтня 2023, 11:27

19 жовтня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянули 32 питання порядку денного. Про них детальніше розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Прийнято рішення про встановлення знаку 3.34 «Зупинку заборонено» з додатковою табличкою 7.2.2 «Зона дії» по вулиці Судилківська, 106.

Розглянувши звернення Шепетівського підприємства теплових мереж, для підприємства встановлено скориговані тарифи на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії для категорії споживачів «Інші споживачі (крім населення)».

На січень-грудень 2024 року встановлено граничну вартість харчування для здобувачів освіти у закладах загальної середньої освіти та Гімназії №5, у якій функціонує пансіон, а також граничну вартість харчування для учнів пільгових категорій в закладах дошкільної освіти, коштом бюджету.

Відповідно до Програми «Шкільні перевезення» на 2024-2026 роки, затверджено порядок забезпечення проїзду учнів громади до навчальних закладів, вартість проїзду на рівні 50% від тарифу, порядок надання пільгового проїзду та проведення розрахунків.

Виконком затвердив рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Внесено зміни в розклад руху автобусів на міських маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху № 2 «Залізничний вокзал – Залізничний вокзал» та №9 «Залізничний вокзал – Автостанція». Оновлений графік руху починає діяти з 23 жовтня (понеділок).

У ході засідання розглянули питання про видалення зелених насаджень, підтримали створення комісії для проведення санітарних рейдів, затвердили рішення громадської комісії з житлових питань та комісії з питань захисту прав дитини.

0
репостів
0
репостів