Розділ Суспільство

Шепетівський мер відвідав селище, на відновлення якого виділила кошти наша громада

Автор 17 серпня 2023, 13:47

Очільник шепетівської громади відвідав селище на Херсонщині, на відновлення якого в рамках проекту "Пліч-о-пліч", з нашого бюджету 2 000 000 гривень. Окрім того там працює бригада з Шепетівки, яка відновлює житлові будинки.

Це Високопілля, Херсонщина. Його було звільнено з окупації 4 вересня 2022 року. Колись живе селище, тепер - напівруїна: розбиті вщент будівлі, спалені житлові будинки.

У начальника Високопільської селищної військової адміністрації Ганни Шостак-Кучмак у так званому кабінеті, вікно вибите бомбардуваннями та заклеєно плівкою, але по ліву руку гордо встановлено прапор України.

Пані Ганна здійснила нам "сумну екскурсію", продемонструвала втрати громади, яка поступово оговтується від окупації та бойових дій. Наша Шепетівська громада, як патронатна, вже розпочала її підтримку через проект "Пліч-о-пліч". На минулій сесії ми виділили 2 000 000 гривень з бюджету громади для відновлення Високопілля.

Там уже працює Шепетівська будівельна компанія ТОВ «Білдермакс», відновлює житлові будинки.

Масштаби втрат та руйнування вражають, відновлюватись власним ресурсом таким громадам як Високопільська майже неможливо. Тож підтримуємо один одного. Незламні, бо разом! Слава Україні!

Останнє редагування 17 серпня 2023, 13:54
0
репостів
0
репостів