Розділ Суспільство

У Шепетівці завершується опалювальний сезон за певними виключеннями

Автор 11 квітня 2023, 14:36

11 квітня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Детальніше про його рішення розповіли на сторінці органу самоврядування.

Зокрема, прийнято рішення про припинення з 7:00 12 квітня опалювального сезону 2022/2023 року в Шепетівській міській територіальній громаді, за виключенням КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня», КП КНП «Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги», Шепетівського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) та закладів дошкільної освіти громади, де перебувають діти. Опалювальний період у цих закладах буде припинено за сприятливих погодних умов за власним рішенням.

Враховуючи рішення сесії Шепетівської міської ради про надання дозволу на передачу з балансу КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» на баланс та в оперативне управління КП КНП «Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги» об’єктів комунальної власності, затверджено акт приймання-передачі.

0
репостів
0
репостів