Розділ Суспільство

Сесія міськради: оптимізація мережі медичних закладів, ініціатива Товариства Червоного Хреста, земельні питання

Автор 25 жовтня 2022, 13:23

25 жовтня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання сесії Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 19 питань порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самовряування.

На виконання вимог законодавства, з метою розв’язання проблеми фінансування закладів охорони здоров’я Шепетівської міської територіальної громади та оптимізації мережі таких закладів, міська рада підтримала проект рішення про припинення юридичної особи Комунальне некомерційне підприємство «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка» Шепетівської міської ради, шляхом приєднання до Комунального некомерційного підприємства «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Шепетівської міської ради.

Рішенням сесії припинено діяльність Шепетівської центральної районної бібліотеки ім. Коцюбинського та комунальної організації «Шепетівський районний будинок культури», який не функціонує й існував лише на папері.

У зв’язку із кадровими змінами внесено зміни до постійного секретаріату міської ради.

Розглянувши лист Шепетівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України щодо облаштування Центру підтримки внутрішньо переміщених осіб та вразливих верств населення коштом гранту від донорів, депутати підтримали ініціативу організації та надали згоду на передачу в безоплатне тимчасове користування частини будівлі Консультативної поліклініки Комунального некомерційного підприємства «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка».

У блоці земельних питань розглянули проекти рішень про затвердження технічної документації із землеустрою, затвердження умов проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу земельних ділянок комунальної власності та затвердження звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок.

0
репостів
0
репостів