Розділ Суспільство

У Шепетівці запрацювала кімната психосоціальної підтримки для дітей-переселенців

Автор 09 серпня 2022, 17:18

В Шепетівці сьогодні відкрили кімнату психосоціальної підтримки для дітей із внутрішньопереміщених родин, за підтримки Товариства Червоного Хреста Данії. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Подія відбулася рамках реалізації проекту Товариством Червоного Хреста України «Простір дружній до дітей», за участі заступника міського голови Галини Безкоровайної, Голови Хмельницької обласної організації ТЧХУ Богдана Малінського та лідера локації Оксани Ісаєнко, а також представників ТЧХУ Шепетівка та волонтерів.

Ініціатива націлена на найбільш вразливих внутрішньо переміщених осіб – дітей. Покликана допомогти дітям віком від 0 до 18 років адаптуватись у новому середовищі, підтримати тих, хто знаходиться в стані стресу.

На локації працюють волонтери, які пройшли спеціальну підготовку та отримали відповідний сертифікат. У безпечних та комфортних умовах діти беруть участь у майстер-класах, іграх та приємно спілкуються. За необхідності волонтери можуть скерувати до фахівців для отримання психологічної підтримки.

Графік роботи локації міський будинок культури (адреса: вул.Героїв Небесної Сотні 54)

  • Середа 10.08 з 14:00 до 15:00
  • Четвер 12.08 з 15:00 до 17:00
  • П’ятниця 12.08 з 14:00 до 16:00

Локація працюватиме з понеділка по п’ятницю.

Слідкуйте за оголошеннями! Графік роботи кімнати буде коригуватися щотижня.

0
репостів
0
репостів