Розділ Суспільство

Дорожники Хмельниччини закликають не запускати дрони, не ламати дорожні знаки та не фотографувати військову техніку

Автор 04 березня 2022, 12:53

Станом на 4 березня проїзд дорогами державного значення забезпечений. Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області виконує роботи із утримання дорожньої інфраструктури в належному стані та робить все, що в  силах, аби стримати російського ворога.

Тепер же всі сили направлені на перемогу України у війні з російськими окупантами. Отож продовжуємо виконання завдань зі зміцнення обороноздатності Батьківщини.

На в’їздах та виїздах з обласного та районних центрів Хмельниччини облаштовані блокпости.

Звертаємося до краян: не запускати дрони, не ламати дорожні знаки. Такі дії наразі тільки шкодять. Натомість наголошуємо: якщо під час руху дорогами ви побачили невідомих осіб, наклейки, позначки чи мітки на будинках або дорожньому покритті – негайно телефонуйте на 102 або розміщуйте інформацію через Телеграм-бот.

УВАГА! ПРОХАННЯ ДО КОЖНОГО!

Територією Західної України може рухатися українська військова техніка. Суворо заборонено їх фотографувати чи виставляти в соціальні мережі!

Пам’ятаймо, що ми живемо у воєнний час, і будь-яка інформація про пересування військових, висвітлена у соцмережах і внутрішніх групах, може нашкодити!

До Хмельницької області приїжджає дуже багато вимушених переселенців. Тож дотримання порядку під час поїздок та ПДР є надзвичайно важливим. Закликаємо водіїв не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції.

Закликаємо учасників дорожнього руху зберігати спокій та не піддаватися паніці. Керуйтесь інформацією, отриманою тільки з офіційних джерел.

 У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі просимо звертатися до чергових диспетчерів Служби автомобільних доріг в Хмельницькій області:

  • +380382783253,
  • +380382783259,
  • +380382789909 - зі стаціонарного;
  • +380673844030 - з мобільного.
Останнє редагування 04 березня 2022, 13:05
0
репостів
0
репостів