Розділ Спорт

З нагоди Міжнародного Олімпійського Дня відбулися змагання з легкої атлетики

Автор 24 червня 2020, 15:08

23 червня 2020 року у міському парку культури та відпочинку відбулися  змагання з легкої атлетики з нагоди Міжнародного Олімпійського Дня. Про це повідомив Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх» Ліщінський С.В.

У січні 1948 року під час 42 сесії Міжнародного олімпійського комітету у Санкт-Мориці  Міжнародний олімпійський комітет прийняв рішення щорічно святкувати Міжнародний Олімпійський день 23 червня. Ця дата була обрана для того, щоб увічнити дату створення Міжнародного Олімпійського Комітету 23 червня 1894 року, опісля того, як ентузіаст відродження олімпійського руху барон П’єр де Кубертен у Парижі оголосив свою історичну доповідь перед міжнародним атлетичним конгресом.

Всі охочі мали  змогу випробувати себе на дистанціях 500 та 1000 метрів.

Призерами та переможцями стали

І-місце Кель Вікторія з результатом- 1 хв.46 с.

ІІ-місце Стецюк Аліна з результатом – 1 хв.50 с.

ІІІ-місце Редька Анастасія з результатом – 2 хв.12 с.

500 метрів юнаки

І-місце Гордовський Назар з результатом — 1 хв.50 с.

1000 метрів юнаки

І-місце Панчук Володимир з результатом – 2 хв.58 с.

ІІ-місце Драчек Захар з результатом – 3 хв. 07 с.

ІІІ-місце Гнатюк Владислав з результатом – 3 хв.26 с.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями  управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання організовано та проведено  управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

0
репостів
0
репостів