Розділ Спорт

У шепетівській школі-інтернат відбувся спортивно-масовий захід

Автор Олександр Мельник 21 листопада 2017, 17:55

17 листопада 2017 року Хмельницький обласний центр спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели спортивно-масовий захід серед вихованців Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я».

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропаганда здорового способу життя; розвиток фізичних якостей та формування морально-вольових рис характеру у дітей.

З привітальним словом на відкритті заходу виступив директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» - Олександр Якушев.

В  спортивно-масовий захід входили змагання: «Веселі старти»  та дартс. Програма змагань «Веселі старти», в свою чергу, складалася з 5 естафет («Баскетболіст», «Хокеїст», «Перенеси кавуни», «Переправа», «Мішок святого Миколая») та спортивної вікторина.

У «Веселих стартах» змагалися чотири команди молодших класів школи-інтернату. Змагання були дуже емоційними, всі учасники отримали задоволення. Діти проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах. Загалом же переможених не було, так як всі учасники заходу отримали нагороди від ХОЦФЗН "Спорт для всіх" та відділення НОК України, а саме: грамоти, вимпели, брелки, інші призи. Також школа-інтернат отримала чимале поповнення інвентарю у вигляді футбольних та баскетбольних м’ячів.

Змагання з дартсу проводилися в особистому заліку серед юнаків та дівчат. Так, серед дівчат перше місце виборола Тимчук Марія. Другою стала Ботузова Наталія. Третє місце посіла Березюк Анна.

Серед юнаків перемогу святкував Шарапов Володимир. Друге місце виборов Прищепа Максим. Третім став Щепович Олександр.

0
репостів
0
репостів