Розділ Спорт

Відкритий командний чемпіонат Хмельницької області з шахів

Автор Олександр Мельник 01 липня 2014, 16:10
28 червня в міському шаховому клубі «Дебют» вчергове відбувся відкритий командний чемпіонат Хмельницької області з шахів, присвячений Дню Конституції України. В турнірі прийняли участь вісім команд: м.Хмельницький, м. Славута, м. Нетішин, Славута-1, м.Рівне, м.Шепетівка, Ветерани (м. Шепетівка) та команда шахового клубу «Дебют» (м. Шепетівка).
Змагання проходили за коловою системою, за правилами швидких шахів, кожному шахісту надавалося по 15 хвилин з додаванням 10сек. на хід до кінця партії. Команди складалися з трьох основних гравців та одного запасного учасника. Важкий для учасників турнір пройшов у дружній та теплій атмосфері, при цьому запекла боротьба тривала на кожній шахівниці.

В підсумку перше місце посіла команда м.Шепетівки, яка за додатковим показником найбільшою сумою набраних очок членами команди в усіх партіях, зуміла обійти сильну команду м.Хмельницького. Переможний склад команди м.Шепетівка виглядає наступним чином: на першій дошці грав кандидат в майстри спорту Янюк Володимир, який, до речі, посів перше місце в особистому заліку на своїй дошці; на другій дошці грав кандидат в майстри спорту Ковбасюк Геннадій (посів друге місце на своїй дошці в особистому заліку); на третій дошці грав першорозрядник Макарчук Максим.

Отже, друге місце за командою м.Хмельницького. Третє місце посіла команда м.Рівного.

Команди були нагороджені грамотами Хмельницької обласної федерації шахів та грошовими призами від спонсорів змагань. Команда-переможець виборола кубок відділу. Також грамотами були відзначені кращі гравці по дошках.

Змагання організовано та проведено спільно Хмельницькою обласною федерацією шахів, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та федерацією шахів м.Шепетівки за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.
0
репостів
0
репостів