На Хмельниччині із розтопленої смоли врятували четверо цуценят

Автор 04 травня 2024, 12:21

На Камʼянеччині поліцейський офіцер громади врятував із пастки четверо цуценят. Тваринки застрягли у розтопленій смолі і пробули у пастці під палючим сонцем досить довго. Шериф Сергій Терефера витяг бідолашних і відвіз до зооволонтерів. Там собачок відмили і вже шукають їм домівки.

Подія сталась вчора, 3 травня, у селі Зіньківці. До шерифа Сергія Терефери звернувся місцевий житель та повідомив, що неподалік у закинутій будівлі колишнього підприємства чути безперервне скавульчання собак.

Поліцейський офіцер громади одразу ж поїхав на підприємство. Там він побачив чотирьох маленьких цуценят, які застрягли у розтопленій смолі. Мами біля них не було. Очевидно, недобросовісні господарі вивезли їх сюди. Та коли почались спекотні дні, смола на закинутому підприємстві розтопилась, і тваринки опинились у пастці. Один із цуциків загруз у смолі повністю і ледь утримував голову, щоб могти дихати.

Цуценята були вкрай знесилені, адже, швидше за все, пробули в пастці під сонцем досить довго.

Сергій обережно витягнув цуциків зі смоли та відвіз до зооволонтерів. Вони відмили собачок, нагодували та вже шукають для них люблячі родини.

Поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів