Розділ Спорт

У Шепетівці поліціянти зіграли товариський волейбольний матч з школярами гімназії №5

Автор 06 квітня 2024, 14:33

Спорт об'єднує та надихає: у Шепетівці поліцейські з дітьми зіграли товариський матч. Волейбольна гра відбулась за ініціативи сектору ювенальної превенції Шепетівського райуправління поліції.

"У багатьох підлітків є хобі і багато хто намагається зберегти та розвивати своє захоплення навіть під час війни. Ми це підтримуємо, – розповідає очільниця ювенальної превенції Ольга Семенюк, – тому й організували товариський матч. Хочемо частіше бачити посмішки та гарний настрій на обличчях молоді".

Поліцейські офіцери громади, ювенальні інспектори та старшокласники Шепетівської гімназії №5 під час товариської гри продемонстрували неабиякий спортивний азарт та завзяття. Після двох таймів протистояння перемогла дружба.

"Граю у волейбол вже три роки, тренуюсь з однокласниками щодня, – розповідає восьмикласник Віталій, капітан команди,– коли дізнався про зустріч з поліцейськими, то зрадів! Перед грою трохи хвилювався, але вже після рукостискань відчув підтримку суперників. Зараз задоволений, що моїй команді вдалось показати гідну гру".

Гравці після порції яскравих емоцій та вражень подякували один одному за цікаву гру.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 06 квітня 2024, 14:41
0
репостів
0
репостів