Розділ Спорт

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули нагороди Всеукраїнського турніру з боксу

Автор 11 грудня 2023, 12:04

З 4 по 10 грудня у місті Коломия, Івано-Франківської області на базі ФСК “Локомотив” відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дівчат пам’яті Заслуженого майстра спорту України, олімпійського призера Андрія Федчука.

Змагання проводилися серед кращих представників вікової групи юнаків та дівчат. Загалом до участі було заявлено понад 120 спортсменів. Шепетівську міську територіальну громаду представляли вихованці відділення боксу Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Алтуняна Максима Олеговича.

У ході напружених двобоїв Шепетівські боксери продемонстрували наступні результати:

  • Бабічев Веніамін став чемпіоном турніру у ваговій категорії 80 кг, завершивши фінальний поєдинок достроково у першому раунді
  • Поліщук Ярослав здобув ІІІ місце у ваговій категорії 50 кг., поступившись у півфінальному поєдинку представнику Івано-Франківської області різноголосним рішенням судів.

Вітаємо боксерів та їх наставника з яскравим виступом!

Відрядження команди та тренера що супроводжував здійснювалося відділом у справах сім’ї, молоді та спорту за рахунок Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівський міській територіальній громаді на 2023 рік.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів