Розділ Спорт

Шепетівські поліцейські здобули перемогу на благодійному турнірі з міні-футболу

Автор 28 серпня 2022, 19:13

Команда Шепетівського РУП "Динамо" перемогла у благодійному турнірі з міні-футболу "Підтримай ЗСУ" у Рівненській області. Захід відбувся до дня міста Корець, що на Рівненщині. Свій дебют у міжобласних змаганнях наша команда провела на відмінно, здобувши впевнену перемогу.

Сьогодні, 28 серпня за ініціативи Головного управління поліції у Рівненській області пройшов благодійний турнір з міні-футболу. Мета заходу - зібрати кошти на підтримку ЗСУ та популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді.

На футбольному полі зустрілося чотири команди, кожна з яких провела три гри.

У фінальній частині турніру зустрілись збірна команда ГУНП в Рівненській області та наші динамівці. Гра завершилась з рахунком 2:1 на користь шепетівчан.

Таким чином у запеклій боротьбі саме шепетівські поліцейські вибороли І місце та стали щасливими володарями золотих медалей.

Також під час заходу вдалось зібрати більше 10 тисяч гривень на користь Збройних Сил.

- Приємно провести цікаві та насичені футбольні батли з колегами з рідної для мене області, - розповідає заступник начальника Шепетівського РУП полковник поліції Володимир Рой, один з організаторів турніру,- але перемога не була б такою яскравою без підтримки наших вболівальниць!

Пишаємось черговим здобутком наших спортсменів та бажаємо їм подальших успіхів!

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів