Розділ Події

У Шепетівці почали святкувати День Конституції та День молоді

Автор 25 червня 2021, 16:32

Напередодні відзначення в Україні Дня Конституції та Дня молоді у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Міський голова Віталій Бузиль привітав присутніх з 25-ю річницею прийняття Конституції України і Днем молоді та зауважив, що це знакові державні свята для українців, адже Основний Закон держави – це запорука дотримання прав та свобод кожного українця, а молодь — це надія та майбутнє нашої держави. Також Віталій Володимирович зазначив, що громада пишається талановитою молоддю, яка має багато визначних здобутків у культурі, спорті та науці, що це кваліфковані фахівці, які працюють у різних галузях та хлопці і дівчата, які захищають кордони держави. Міський голова побажав кожному залишатися молодим і почуватися захищеним у нашій державі.

З нагоди Дня Конституції України та Дня молоді Віталій Бузиль відзначив почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками представників установ та громадських організацій, силовиків, військовослужбовців та громадських активістів. 

Концертно-розважальну програму присутнім подарували артисти, творчі вокальні і танцювальні колективи міського будинку культури та муніципальний естрадно-духовий оркестр. Також усі могли переглянути виставку робіт вихованців дитячої художньої школи та тематичну виставку, яку підготували бібіліотеки міста.

День Конститу́ції Украї́ни — державне свято України, яке відзначається щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України того ж дня 1996 року.

0
репостів
0
репостів