Розділ Події

Афера з концертом гурту "С.К.А.Й."

Автор 13 травня 2013, 01:22

Три концерти тернопільського гурту у Славуті, Шепетівці й Нетішині скасували. Музиканти обурені – кажуть, у всьому винні недобросовісні організатори.

Тернопільський гурт «С.К.А.Й.» приїхав до Славути, але на дверях залу, де мав бути концерт, музиканти побачили оголошення, що виступ відмінили.

- Я прийшов тебе нема- підманула, підвела… , - пише на своїй сторінці у Фейсбук лідер «С.К.А.Й.» Олег Собчук. – За всю історію існування СКАЙ такого ми ще не бачили. З Нетішином та сама історія. Дякуємо мега організатору Бончуку Олегу за серйозне відношення до роботи та повагу до людей. А люди потім пишуть, запитують, чому ви до нас не приїздите? Мов, ми що гірші за інших? Відповідаю: не самі люди винні, а хитропопі й брехливі організатори, які не думають головою абсолютно… У нас таке вперше за всю історію. Ось, що буває коли в нашій країні розслабляєшся і віриш на слово (йдеш назустріч організатору)... Людина, до речі, вже не вперше в процесі.... Ми, звісно, не вдарили лицем в багно.. Поїхали розібралися, підняли ХАЙ...Нам відшкодували всі витрати... Тепер дай Бог щоб людям віддали гроші за квитки... Тепер будемо уважніші і перебірливіші…

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів