Розділ Події

Інклюзивно-ресурсний центр відтепер має нову адресу

Сьогодні, 7 липня, шепетівський міський голова Михайло Полодюк, заступниця міського голови Наталія Стасюк, начальниця управління освіти Людмила Тихончук оглянули нове приміщення інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ).

На початку 2020 року для міського ІРЦ передано частину приміщень гуртожитку Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Для облаштування приміщень (ремонту підлоги, штукатурки стін та стелі, облаштування пандуса) було виділено кошти із міського бюджету.

Директорка ІРЦ Олена Колісецька при спілкуванні з посадовцями зауважила, що колектив закладу використав карантин з користю. Навесні проведено ремонт приміщення, а уже в червні вдалося переїхати із будівлі міського управління освіти в нові, більш просторі, кабінети.

Зокрема, для роботи із дітьми з особливими освітніми потребами облаштовано діагностичний кабінет, кабінет психолого-педагогічної допомоги, кабінети  психолога, логопеда, дефектолога, кабінет вчителя фізкультури, кабінет спільних засідань. У кожному кабінеті розміщені обладнання, засоби, іграшки, предмети  для роботи фахівців та створено позитивну атмосферу для розвитку дітей.

Таким чином, покращено побутові умови для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

Комунальна установа  «Шепетівський міський центр  інклюзивно-ресурсний центр»  знаходиться за адресою: Проспект Миру, 27.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 15 липня 2020, 19:54

Відео

0
репостів
0
репостів