Розділ Події

Шепетівська громада попрощалась із полеглим захисником Андрієм Заруцьким

Автор 27 лютого 2024, 14:50

Шепетівська громада з невимовним болем та сумом, ставши на коліна, зустріла небесного воїна, старшого стрільця, оператора З механізованого відділення 2 механізованого зводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини, старшого солдата Заруцького Андрія Вікторовича. Вічна та світла пам’ять Захиснику.

Народився Андрій Заруцький 7 липня 1983 року. Крім нього, сім’я Віктора Андрійовича та Тетяни Григорівни виховувала ще старшого сина Романа. Андрій, на відміну від старшого брата, який був спокійним та слухняним, зростав дуже рухливим. Навчався юнак у Шепетівській загально освітній школі №6, хлопець був жвавим та непосидючим, за що однокласники прозвали “дзигою”.

Закінчивши школу, Андрій деякий час працював на будівництві. Строкову службу проходив у Дніпрі. Після служби в армії продовжив працювати будівельником, періодично їздив за кордон.

Повномасштабне вторгнення застало нашого воїна в Україні. Одного разу, прийшовши з роботи, він повідомив мамі, що не може бути вдома і йде захищати Батьківщину та 26 січня 2023 року був мобілізований.

За цей рік Андрій Вікторович неодноразово був на передовій. Нагороджений медаллю «За оборону Бахмуту». Загинув Герой 13 лютого 2024 року.

Мужній воїн, справжній патріот, чудова людина, люблячий син, Андрій Вікторович Заруцький назавжди залишиться у пам’яті тих, хто мав честь його знати. Він так мріяв повернутися додому після війни, побудувати власний будинок, створити сім’ю… Та його життя жорстоко і цинічно відібрав ворог.

Уся Шепетівська громада в цей гіркий час щиро співчуває родині, близьким та друзям.

Слава Україні!

Героям слава!

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів