Розділ Події

При Шепетівській районній військовій адміністрації відкрили Ветеранський хаб

Сьогодніу Шепетівці розпочав свою роботу відділ з питань ветеранської політики, який відчинив свої двері для ветеранів, учасників бойових дій, а також членів їх сімей у Шепетівському районі.

Відкриття відбулося за участю першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна, заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва, керівника апарату ОВА Оксани Вжишневської, голови Шепетівської районної ради Олега Кулінського, військовослужбовців, голів територіальних громад Шепетівського району, представників громадських організацій.

“Приємно, що ідея відкриття Ветеранського простору на Хмельниччині вправно і гарно втілюється в життя. Тут у центрі уваги – захисники і захисниці, ветерани-Герої. Саме такі хаби покликані надати максимальну підтримку для соціалізації та повернення до нормального життя наших військовослужбовців. Звернувшись до кваліфікованих спеціалістів ви отримаєте психологічну та юридичну підтримку, консультативну допомогу з будь-якого питання, адже основне завдання полягає у тому, щоб ви відчували себе абсолютно рівними в усіх можливостях поряд з мешканцями краю. Тож ми усі разом пліч-о-пліч маємо реалізовувати такі проекти з втілення в життя ветеранської політики”, – зазначив Сергій Тюрін.

Окремо посадовець висловив слова подяки начальнику Шепетівської РВА Олексію Глушакову та міському голові Віталію Бузилю, а також бізнесу, який став надійним плечем у підтримці реалізації цього важливого проекту.

«Відкриття відділу є надважливим, але це тільки початок нашого шляху. Його якісна робота – це не справа винятково працівників ветеранського хабу, це спільна робота кожного. Перед нами стоїть дуже багато завдань. Це не легка ноша, але ми повинні розуміти, що на сьогодні допомога військовим, ветеранам, членам їх сімей це основне наше завдання» – наголосив Олексій Глушаков.

У своєму виступі Олексій Олександрович також подякував усім, хто долучився до відкриття відділу, та акцентував увагу на подальшій тісній співпраці.

Працівники установи надаватимуть консультації ветеранам та допомагатимуть їм у вирішенні проблем, пов’язаних із адаптацією та реабілітацією. Тут військові зможуть отримати необхідну психологічну підтримку, правову допомогу, відвідати різноманітні тренінги та індивідуальні консультації. Також послугами відділу можуть користуватись родини чинних військових та загиблих захисників.

Відділ з питань ветеранської політики буде співпрацювати з громадськими організаціями, центром зайнятості, Шепетівським РТЦК та СП, центром надання правової допомоги та іншими необхідними фахівцями, які будуть надавати ветеранам підтримку та допомогу.

Відкриття відділу – важлива складова для відновлення та повернення наших захисників і захисниць до соціального життя.

Нагадаємо, Ветеранський хаб є місцем, куди ветерани війни та члени їх сімей зможуть звернутися по допомогу, пораду та підтримку у будь-який час, знайдуть співрозмовників, які зрозуміють їхні переживання та потреби.

Шепетівська РВА

Останнє редагування 03 лютого 2024, 13:47

Відео

0
репостів
0
репостів