Розділ Події

На Закарпатті прощались із військовослужбовцем з Шепетівського району

Автор 01 травня 2023, 19:40

Ізяславщина втратила ще одного військовослужбовця – бійця 101 бригади 69 батальйону роти вогневої підтримки, родом села Сошне Шепетівського району, Остащука Василя Васильовича під час бойового завдання в ході відсічі збройної агресії російської федерації на Донеччині.

Василь до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. Тепер йому навіки 48 років…

Вчора, 30 квітня, відбулася церемонія прощання та поховання із новітнім Героєм в смт Кобилецька Поляна Рахівського району Закарпатської області, де він проживав останні роки.

Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Василя. Мати втратила єдиного сина, дружина – коханого, а троє дітлахів - найкращого у світі татка. Обірвалось життя, мрії та надії...

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Василя. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати.

Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому героїчному захиснику незалежності і цілісності України! Слава Україні! Героям Слава!

Ізяславська міська громада

Останнє редагування 01 травня 2023, 19:51

Відео

0
репостів
0
репостів