Розділ Події

Із передачі ключів від Свято-Михайлівського собору представники УПЦ МП влаштували шоу

Автор 03 квітня 2023, 23:27

Сьогодні мала відбутись передача Свято-Михайлівського Собору і ключів до нього релігійній громаді Православної Церкви України міста Шепетівки. Однак представники УПЦ МП попри домовленості по телефону, влаштували чергові провокації.

Як повідомив Настоятель Шепетівської парафії Православної Церкви України отець Василь Гетьман, з самого ранку він вів розмову з отцем УПЦ МП та колишнім настоятелем храму Михайлом Мацолою. Він був проінформований, що на сьогоднішній день є всі документи включаючи договори на постачання електроенергії і газу.

Зважаючи на напружену ситуацію я просив щоб це відбулося мирно без скупчення людей, щоб не було ніяких провокацій і конфліктів. На що він погодився і о 15:20 зателефонував що можна приходити і все це відбудеться.

Коли отець Василь Гетьман прибув на міце в означений час, Михайло Мацола заховався у храмі виславши перед себе прихожан, які всіляко ображали візитерів .

Ось так і закінчилася зустріч черговою брехнею прихильників руського міра. Тепер вся надія на вас Шепетівчани і на вашу підтримку.

Останнє редагування 04 квітня 2023, 09:58

Відео

0
репостів
0
репостів